Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del II - Conny i telefonen



Grodpojkarna/konklusion ang Conny

katten, Sverige

Hej på dig, Conny...
Ringde dig igår.. där var ingen som svarade ...

Ville bara berätta att jag lyssnat noga till min inre röst och tänkt igenom vårt telefonsamtal, känt igenom kvaliten i kommunikationen.

Av olika skäl som jag väljer att inte gå in på, har jag beslutat mig för att det är bäst om vi inte har någon vidare kontakt med varandra.

Vi lever i helt skilda världar och med alltför olika utvecklingsnivåer, för att ett autentiskt möte mellan oss skall kunna bli möjligt.

Dessutom blev jag på det klara med att jag nog vill att den person jag inleder någonting med, skall ha ett genuint intresse att lära känna mig ur fler aspekter än det sexuella.

Jag vill nog gradvis kunna bli förälskad och ur det låta sexualiteten ta form.

Så , mellan oss...

Hoppas du förstår, Conny.

 




Fri vers av Cattastropher
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-06-27 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Point taken ;-)
2006-06-27

  Daniel_78 VIP
dom är konstiga dom där männen,
har något sett någon i verkligeheten förresten?
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher