Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar.

saknaden är närvarande
saknaden är ett tomt väntrum
saknaden gör att tiden är långsam
saknaden är frågande
saknaden är efter dig
saknaden är ovetande om upphörandet

är saknaden från båda håll?
när ska vi ses?
jag saknar dig, hela dig.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad