Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Femstjärnigt

( Jag kan knappt koka pasta)

jag blev inte kär i din matlåda

(jag kan knappt koka ris)

jag blev inte kär i dig för att du kan stå hela dagar framför en spis,

jag föll så totalt
därför att du får mitt hjärta att hungra.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-28 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann