Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till det blå

När man kan ringa och prata med någon
på andra sidan jorden på bara några sekunder
med sin mobil så är det ganska så fantastiskt ändå
Hallå!
Hur är läget, kompis!

Bara bra, tror jag
Själv då

Jo, tack bara bra

Och inte bara det
När man sen kan sitta i en tung Jumbo Jet på
sjuttiofem ton som bara lyfter upp ifrån marken
upp till himmelen den blå hur enkelt som helst
så är det ganska så fantastiskt ändå
För personligen själv så är det något som jag har svårt
att förstå
För hej och hå
Helt otroligt
Hur gick det där till
Jasså, vi flyger på grund av dessa stora vingar
Jasså, det är dessa vingar som alla våra liv hänger på
Okej, kör till då
Låt gå
Hoppas att allt går bra på vägen fram i luften

Shit!
Såg ni

Nä, vadå?

Jo, jag tyckte mig precis se ett litet ufo utanför mitt fönster
Såg ni inte?!

Upp till det blå!

Ken Cassel
28/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-28 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel