Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga lovord.

Du vill ha mig utan lovord,
det är okej.
Jag blir din i stunden,
tid kan ändå inte lovas bort.
Ingen vet,
vad som väntar,
under nästa soluppgång.
Jag vet att min lust är här
och nu,
uppstod i dina ögons leende.
Kände dina läppars kärleksfulla ord och
dina händer på mig.
Vad vet jag mer,
vad mer kan jag lova att jag vill uppleva igen?




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-28 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad