Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är okej för dig

så kommer jag alltid att finnas där vid din sida
Ja, jag kommer att finnas där i goda stunder
Kommer att finnas där i dåliga stunder och krama om dig
om jag märker att du mår dåligt
och håller på att lida

Om det är okej för dig så blir jag gärna till din älskade kille
om du nu vill bli till min älskade tjej
För som du säkert redan vet om vid det här laget
så älskar jag ju dig

Om det är okej för dig
Är det det?
Är det okej för dig att jag älskar dig
Ge mig ett svar
Om du säger,Ja, så är det ju jag som stannar kvar
Den som tycker att du är så himla underbar...

Ken Cassel
29/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-29 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel