Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ett förlåt räcker inte tusengånger

För tyst,
för stel,
eller kanske bara väldigt mycket mindre rörlig nu,
för mycket,
för lite,
lite elak,
rentav ond,
vad är egentligen lagom?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-29 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann