Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bedra sig själv eller inte.

Utan förväntningar,
tror inte det jag...
Jag kan svara mig på,
vem jag försöker lura.
Mig själv.
Går sådär,
känner mig påkommen.
Fuck.
Känner igen,
mig själv, ville inte det.
Trodde jag skulle blivit
en bättre version av mig själv.
Suck.
Hoppet,
det sista som lämnar människan.
Stackars mig,
skulle det ju vara,
inte stackars dig.
Visa nu mig att,
jag är kvinna nog!




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 138 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-30 01:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna, är vad du är!
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad