Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom.

Jag bor här,
i mig.
Vill du komma?
(hälsa på?)
Ta mig (jag tar dig)
i hand/hamn/famn.
Vad väntar vi på?
Kärlek, nej,
en stunds njutning,
Det är vad som erbjuds.
Låt oss vara sanna men tysta,
vi vet ju.
Bara kom,
se mig, säg något vackert
om mitt hem...
Berör mig, låt mig njuta.
Du vet,
bara kom.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-06 23:41



Bookmark and Share


  danne //
den var öppen å längtansfull
fint med en saknad i orden.
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad