Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem lurade mig?

Vem var det jag såg i dig?
(för det var ju inte du?)
Jag känner ju inte dig.

Jag vill inte veta,
känns olustigt.
Vill ogärna penetrera orsaken.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-06 23:45



Bookmark and Share


  danne //
Oförglömligt med minnen som smyger sig på ,. Den är jättebra din text.

Man känner desperation och hopplöshet men även den där längtan att kan det inte ta slut...


2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad