Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Någon?





Kan någon älska mig genom regn utan paraply?
genom vindar utan blåst?

Kan någon älska mig då jag inte kan kontrollera mina andetag?
finns det någon som orkar, leva tillsammans,
med mig natt som dag?

Kan någon älska mig när jag är liten och svag,
stor och stark,
vilsen utan fötter mot ovissmark?

finns det någon där,
någon här,
som vill försöka se mig,
som den jag stundtals är?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 103 gånger
Publicerad 2019-08-07 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann