Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ensamhetens stig






jag är rädd, för min egna fasad,
hjälp mig att rasera den,
jag vet inte vem som döljer sig där,
vet inte vem jag är,
( vart jag ska och varför).

Jag är trött på ensamhetens stig,
jag går så mycket hellre med dig,
på din väg.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-14 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann