Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Trettiofem i fantasin





Glittrande fjärilar,
silvriga grodor,
finns (ju) bara i fantasin.
Barbie har gått upp i vikt,
blivit gråhårig,
hon är inte fulare för det
- Tvärtom!
Hon har fortfarande blå ögon,
som fängslar hela världen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-16 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann