Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdragna klor

Jag är ett lejon med utdragna klor
och avbrutna tänder

Är blind som en siare
(jag har gjort mig till siare)

Kan bara se inåt
in i framtiden
se olyckorna stå på rad
och nästan be om ursäkt
för att de måste finnas till




Fri vers (Fri form) av All my ghosts
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-21 19:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Bästa lejon! Jag beklagar dina brutna klor. Kan ingen nagelstylist fixa dem? För du behövs för att städa upp i den grisiga framtiden. Du som ser vad som väntas.
2019-08-22

    ej medlem längre
Mycket snyggt uppbyggd text där man får känslan av att titta in undergångens lejongap.
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts