Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raderad.

Borstar bort minnena,
jag suddade ut dig.
Skriver över minnena som känns kvar.
Känns kvar...
Jag vet,
du kommer blekna.
(du fattas mig,
därför är du borta,
nu.)
Så, låt mig glömma nu.
Det jag inte kan se,
kan jag inte minnas.
Borta nu,
raderade dig.
Du bestämmer,
vill du komma tillbaka?
Jag kan inte,
ta tillbaka...
Skriv in dig igen,
jag vill.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-27 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad