Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill bli miljonär

så gör du såhär
Du köper upp dig på tio kilo färsk finsk lakrits
och ett par kilo Hokeypulver ( brus )
Sedan sätter du dig på planet mot Thailand eller Indien
där du etablerar goda kontakter med de stora
matvarubutikerna Lotus, Big, och så vidare
För det finns inte en lakritsbit att tillgå i hela Asien
Så kan du få Asiaterna att börja käka lakrits som godis
är du hemma
Bara i Thailand så bor det mer än sextioåtta miljoner
människor
Och varför jag själv ännu inte har börjat distrubera lakrits
till Asien ännu vet jag inte
För det kanske jag gör en vacker dag....

Om du vill bli miljonär?!

Ken Cassel
1/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-02 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel