Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som fattas honom just nu

är någon trevlig och förtjusande kvinna som
tycker om att ha lite sex
En som tycker om att ha det lite kul
En som tycker om att krama och bli kramad
Känna av lite närhet och ömhet
En som är på samma nivå
En som inte är rädd
Frågan är bara vart han en sådan öppenhjärtlig kvinna
kan finna eller nå
För det klasar ju inte precis utav dem i något hörn
Men det borde ju finnas många av dem som är lika
ensamma som honom och så
Kvinnor som känner sig lite pilska emellanåt
Så varför ska denna önskan som han har vara så
svår att uppnå
Det kan han inte fatta eller förstå
För vem vill vara ensam när man kan vara två?!
Men attraktionen måste självklart finnas där
Annars kommer det ju inte fungera eller gå
Det vet han nog om...

Det enda som fattas honom just nu!

Ken Cassel
3/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-03 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel