Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vinden under sina vingar

flyger han fram över sitt paradisland
Och det är så otroligt vackert däruppe ifrån
Och så länge som det blåser på följer han bara med
vindarna för att se vart de tar honom någonstans
Ut på nya äventyr
Men titta därnere
Där nere kan han visst se en vackert skimrande ödslig
liten strand fylld med en gyllenevit sand
Han tror att han ska landa där och vila sig lite granna
Äta en kokosnöt eller två för att imorgonbitti när solen
går upp genast bege sig upp till himmelen den blå igen
Bara följa med vinden...

Ken Cassel
5/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-05 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel