Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få hennes kärlek om du

köper henne en riktigt vacker och dyr diamantring
En som kostar skjortan och lite till
Du kan få hennes kärlek om du har den värsta sportbilen
En Mazarati
Ja, en röd Ferrari går också bra
Jo, för om du har en sådan så kommer hon bara att
skratta och vara glad
Så synd då, att jag inte har någonting av det där att ge
till henne
För det enda som hon kan få av mig är min kärlek
och mitt varma hjärta tillsammans med en ask
god och fin choklad
Något litet men naggande gott...

Du kan få hennes kärlek om du?!

Ken Cassel
5/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-05 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel