Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vare frid

Vad läser du in

I Bibeltexten

Bara släcka

törsten?

Söka frid

å hälsa

mening och

fötröstan!

Ljuset och den

helige Anden

ett liv  i bön!

Inga mera 

Suckar å stön!

" Herren är mitt

ljus och min

frälsning!

Vem skulle jag 

frukta."

 

ps 27: 1

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-06 17:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om tillit och förtröstan.
2019-09-09

  Bibbi VIP
Allt det Du nämner läser jag in.
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy