Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är helt övetygad om att vissa telefonbolag

här i Sverige har satt i system att avbryta samtal
då man måste ringa upp vädbörande igen
Vilket kostar pengar varje gång du blir uppkopplad
För det händer allt för ofta för att det ska vara troligt
Mycket fula tilltag om ni frågar mig
Borde polisanmälas...

Ken Cassel
9/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-09 21:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man ska aldrig ringa upp igen, det bästa är att lägga på när telefonbolag ringer.
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel