Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ska ingenstans

Så han finns här när du behöver honom
Och du behöver bara ropa hans namn, så lovar han dig
att han kommer så fort han kan
Eller slå honom en signal
För om du slår en signal, kommer du att få svar
Hej!
Vad är det?
Är allting okej med dig?
Jasså, inte!
Okej!
Då kommer jag snart hem till dig, då du kan berätta mera
om vad det är som skärrar dig
Och sedan får vi ta det därifrån…

Han ska ingenstans!

Ken Cassel
16/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-16 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel