Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rebellisk tro


Bön


Jesus



du stod vid hörnet

manifesterade då

i drömmar



blev bortglömd
i perioder


en bibel i dvala



böner glömdes bort
kapitel efter kapitel




du står vid hörnet

än idag

manifesterar

väntar

och förstår mig











Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2019-09-18 21:27



Bookmark and Share


  Patrik Orion Sten
Fin och viktig dikt!
2019-10-12

  Karina"Kia"
Vackert!
2019-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Jesus lämnade aldrig Chicago. Det var tvärtom.
2019-09-20

  mare VIP
Mycket talande dikt
Jesus är alltid nära
2019-09-19

  Eva Langrath VIP
Fin bön
2019-09-19

  Jaseph
En berättelse (så läser jag) om en Jesus som ger sig till känna bortom religionens tydligaste markörer, men i drömmen och mitt i livet
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP