Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte säga

Vad var det jag sa
då du ville göra dina egna misstag istället för
att lära dig av andras
Och det är ju därför som du står där du står idag
I klistret
Vilket inte är så speciellt bra
Så kom inte till mig nu i hopp om att jag ska rädda dig
då jag just nu inte känner mig så speciellt glad
tack vare dig...

Vill inte säga
Vad var det jag sa?!

Ken Cassel
20/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-20 13:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, tänk att det ska vara så svårt att lära sig, men så är de för de flesta människor...fast du kan ju tänka det istället...:-)
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel