Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han känner av de blickar som du ger

där du står och ler
Men snälla du
Ge honom fler och fler då han inte kan få nog av dem
För han bara älskar när du tittar på honom
Eller har han missat något?
Är allting kanske bara ett missförstånd
Något slags spel
Och han som trodde att han förstod
Förstod vad du höll på med
För dina heta blickar ville ju inte lämna honom ifred
Det kan han svära på...

Han känner av de blickar som du ger!

Ken Cassel
21/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-21 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel