Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån 2010


Kärlek är lika med självmord

Man ger och ger, då man bara står där och ler sitt
allra vackraste leende åt den som man älskar
och håller av när man väl möter på henne
Man ger och ger, och kan inte se någonting annat
framför sig då man ger henne lite mer än
lillfingret
Och på något konstigt sätt då så lyckas hon ta hela
handen ifrån en utan att man själv någonting ser
Kör lätt över en
Och där står man sen ensam med ett brustet hjärta
efter att man har trott på att man har stött på
sin allra bästa och godaste hjärtevän…

Kärlek är lika med självmord!

Ken Cassel
26/9-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-26 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel