Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan gensvar.

Det enkla är svårt att förstå,
när man komplicerar det.
Det är bara jag som vill,
inte du.
Det är jag som håller låda,
inte du.
Jag anstränger mig,
inte du.
Jag försöker bli sedd,
inte du.
Vill få dig att vilja ha mig,
så fel det blir, jag vet.
Så självklart enkelt,
utifrån sett.
Hallå!... låt honom vara.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-01 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad