Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 7/10


Trädakrobatik - en drömraga

 

Lillpojken som hette Vide

stod så tyst vid flickans sida

han fick gå och hämta malört

kanske var det lite galet 

 

Flickan hade tjusig dräkt 

lätt och luftig, helt perfekt

grå satin med rosa rosor 

jag fick byta hennes trosor

 

Dragspelaren som såg på

var visst far till båda två

durspelet på lilla magen

femradigt på ryggen - lagen

 

Gänget hängde i ett träd

hälften av dem upp och ned

flickan var en akrobat

showen skulle börja snart

 

 

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-07 07:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Jag får en känsla av cirkus när jag läser detta. Det är både positivt och tokigt, och - ja, drömlikt förstås.
2019-10-12

  Kaptenlöjtnant
Häftig dröm
på rim
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X