Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på jävla väntan, kom när du kommer!

Min nästa,
ska åtrå mig utan ovisshet.
Min nästa,
ska vilja ha mig utan omsvep.
Du,
råkar inte bara passera,
du vet att du vill ha mig.
(och du visar mig att du vill ha mig,
så jag vet.)
Du,
låter mig inte sväva i ovisshet,
du visar mig vad jag till och med inte visste
att jag ville ha.
Du, njuter av att jag njuter.
För när man vet vad man vill,
ser man till att man visar det,
så man inte förlorar det.
Så,
nu vet jag,
vad jag vill,
ha.
Så, plötsligt kanske du träffar mig?




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-09 22:04



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Jag har fastnat för dina dikter! Du har ett sätt att skriva på som tilltalar mig. Det ligger liksom ett lugn över dikterna, samtidigt som du talar om så svåra och påträngande känslor och tankar. Bravo!!
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad