Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa dig hungrig.

Jag är så jävla bra,
allt du vill ha.
Jag är så jävla bäst,
du vill inte bara vara,
ett gäst...spel...
i mitt liv.
Jag är så dum...
trodde du ville ha mig,
mer.
Du ville ha mig då,
en gång, inte mer.
Det är jag som trängt mig på,
bett om mer...
du har artigt svarat. Som en vän. Neutral.
Som... ett handslag.
Som en sval bris en varm sommardag,
vänligt men sval och flyktig.
Hej, hur mår du? Hej då.
Mellanrum: tomt...
Inget, knack, knack,
hur är läget?
Inget störande, inget förförande,
bara tystnad.
Du,
behöver inte mig.
Du,
vill inte ha mig.
Du,
tar bara om jag serverar mig.
Jag vill,
att du ber om menyn och är hungrig.




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-09 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad