Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt på V.


Vådaskott.

Väntar, väntan, vänta.
Visserligen väldigt vemodigt. Varför?
Vad vore vilselett vägval?
Viktigt vomiterar, våldsamt!
Vill vinna... vinst.
Varsamt varma villkorslösa viskningar.
Vidunderliga vackra vördnadsfulla vy...
Vem, vem, vem?
Vrålåker vägen, vegetationen vidöppen.
Vallar, vyssar viljan.
Verkligheten värker.
Vad var verkligt?




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-16 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad