Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

Kyss mig igen, Sara
Kyss mig med samma inlevelse som du gjorde
förra gången
För vilken underbar kyss
Passionerad
Fick mig att genast att börja tänka på hyss
Så snälla du
Kan du inte göra mig den äran, då jag kom hit
alldeles nyss

Kan jag väl
`Smack´
Är du nöjd nu

Ja, jag ser stjärnor flyga fritt omkring mitt huvud
just nu
Så tack vackra underbara Sara
Ja, jag tycker att det alltid är lika kul att umgås med dig
Så du har väl aldrig funderat på om du vill bli till min tjej
För är det så är det helt okej för mig...

Kyss mig!

Ken Cassel
1/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-01 09:54



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et roligt og kreativt digt om langtan efter en anden person. Det har også en begavet komposition med et bra flow så det er inspirerende at læse trevlig helg med venlig hilsen Klaus

2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel