Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligstämplat

Johnny kunde ju inte gärna fråga sin vän
efter ännu ett tefat att få låna då han hade
haft sönder det första
Och då det bara finns två hemliga exemplar
i hela världen
Nä, det skulle inte se bra ut och vara en
riktig dålig stil
Men det är klart att Johnny skulle vilja ut
och flyga tefatet lite till, då han har det
så svårt för att sitta still
Men nu har han lämnat in tefatet på lagning
i alla fall...

Hemligstämplat
För dina ögon endast!

Ken Cassel
6/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-06 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel