Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta och titta på Bjarne

Han är ledsen
Ledsen om han har gjort er illa
Sårat er
Och det må vara sant
Men det har han ju bara gjort för att han själv
har känt sig sårad
Undanskuffad i ett hörn
Nedkastad av er ifrån en brant
Så de gånger som han har gjort er illa, så har det
varit till hans försvar
Jo, för att själv kunna ha en chans att må bra
För att han själv ska kunna ha en chans att kunna
titta på sig själv i spegeln varje dag
Kunna skratta och vara glad
Så han är ledsen om han har sårat er
Men nu vet ni själva om hur det känns att bli sårad

Ta och titta på Bjarne
Han är ledsen
Ledsen om han har gjort illa er...

Ken Cassel
17/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-17 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel