Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet ju om hur Anders känner det

efter sin seperation med sin tjej eftersom du känner
honom så väl
Så om han nu bara råkar att brusa upp sig för någonting
vadsomhelst vet ju du om att det bara måste vara
någonting riktigt allvarligt som är ruskigt fel
Och då du genast kan känna av hans frustration och
ilska i hans själ
För annars så vet du ju om att Anders aldrig brukar
brusa upp sig
Nä, inte för den minsta lilla sak i alla fall

Du känner Anders så väl, vilket aldrig kan var fel
när man umgås ibland vänner
Alla de som man nu verkligen tycker om, och bryr sig om
i sin vänskapskrets
De som man nu kan räkna med på sin ena hand
när det väl gäller
Och det trots att man kan känna flera tusen människor
Ja, alla de som man nu verkligen kan lita på
Alla de vänner som nu har förmågan, att kunna sätta
ens hjärta i brand
Och de är inte allt för många vill jag påstå, minsann
Men Anders han kan han...

Du känner Anders så väl, och det är väl inget fel med det...

Ken Cassel
17/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-17 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel