Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte första gången

som han var helt ensam samtidigt som han kände sig
ruskigt kåt
För han kunde känna att han i sina kalsonger hade
blivit lite våt och att han nu höll på att gå åt
Och det med hela halsen full med gråt över att det
inte fanns någon i närheten som han kunde
krama om eller pussa på
Så han letade då rätt på en snusktidning och sökte
skydd på toaletten och gjorde det som ingen ensam
kille egentligen vill göra
Men då feromonerna hans hade tagit överhanden
hade han inte en chans att komma undan
För ibland kan det ju bli så
Och efter att det har gått för honom, så tänker han
högt för sig själv
De där jävla feromonerna som man har inom sig
är ju bara för mycket ändå...

Det var inte första gången!

Ken Cassel
17/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel