Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruna bönor och vita bönor

Det finns många olika slags bönor här i världen
Men ingen lika vacker och ärtig som du är
Så dig skulle man mer än gärna skörda om man
fick chansen
Hålla dig så kär då du är lika söt och god som
ett blåbär
Ta med sig till dansen i den så stora parken
sommartid och dansa skjortan av alla andra
Ja, det vore någonting det, bönan min...

Ken Cassel
19/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-19 08:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
;) underbart skriftat! i sin skida spritter ärten ut och leker tittut ;)
2019-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel