Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För.. så är det!

Förlöst av en ogiltig förmyndare
fördöms barnet av en förödande värld.

Hon förpestas av människor och
förorenas av dammet från hårda ord.

Förlovas med satan, förgrips i gryningen,
förgörs i varje flämtande andetag.

Första gången hon förstod orättvisan
försvann hon för att att aldrig komma åter

Förmodar hon aldrig förlät försvaslösheten
som föröva henne förtroendet




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-10-18 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson