Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du fryser

kommer jag och värmer upp dig med hela min
kropp då jag delar med mig av min
kroppsvärme

Om du är trött och somnar till i soffan lägger jag
självklart en filt över dig och pussar dig på
pannan med orden, sov så sött, sötnos där
så syns vi imorgonbitti

Om du är ledsen och nere så kommer jag genast
och tröstar dig genom att erbjuda dig min
ena axel att gråta ut emot ända tills jag
lyckas få dig att börja le igen

Om du skrattar så skrattar jag självklart med
hihihi hohoho hahaha

Om du säger att du vill vara lite ensam, så respekterar
jag självklart det och lämnar dig lite ifred
Vill ju inte känna att man är påträngande, heller
Sen om du gör samma saker för mig, när det väl gäller
kommer ingen bli gladare än jag då du har hela
min tillgivenhet och kärlek för all evighet
Men det här är väl det som riktigt goda vänner
gör för varann, antar jag, då man är en
att räkna med
Helt sann

Om du fryser!

Ken Cassel
19/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-19 17:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så fint att finnas till för någon annan...och inte bara tänka på sig själv...mycket bra...
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel