Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
zu Besuch


En fågel landar

En fågel landar
efter sin världsomflygning
på min veranda.




Bunden vers (Haiku) av Bill Larsson VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-07-02 02:18



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Stort och smått. Världen och verandan. Perspektiv.
Väldigt bra! :))
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP