Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig haft dig

 

ändå är det spänningen som gör det

 

varje gång vi träffas

 

finns den där

 

som tjejer får vi kramas

 

till och med pussas på mun

 

vill mycket mer än så

 

 

vet att du vill

när ska vi




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-07-02 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma