Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skydd av mörkret

smyger Lisa sig fram lika smidigt som en svartvit
katt mellan träden och husen
Och i natt så är hon på jakt efter Susan
En föredetta vän som förut har tjallat på henne till
snuten
Och nu så har Lisa fått höra att hon ska bli skjuten
Hon har fått ett pris på sitt huvud
Så nu är det bråttom om Lisa ska kunna rädda henne
innan hon hamnar på bårhuset eller akuten
För så mycket hatar hon inte sin föredetta vän då
cirkeln numera är sluten
Lisa har förlåtit Susan för hennes snedsteg...

I skydd av mörkret!

Ken Cassel
28/11-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-11-28 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel