Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marie Fredriksson RiP

Marie Marie Marie
Vad hände
För vem ska nu få mig att lyssna på mitt hjärta
när du är borta
Så du är saknad och kommer inte bli bortglömd
i första taget
Vila nu i frid, Marie så syns vi och hörs någon dag
i framtiden då även jag har gått till min sist vila
Så jag säger inte hej då utan på återseende...

Ken Cassel
11/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-11 10:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Hoppfullt och fint skrivet till minne...
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel