Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Pelle vart skjuten i huvudet

började han genast att svamla
Det där var nära ögat
Varför då?
Jo, för han kunde ju ha dött där...

Ken Cassel
12/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-12 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel