Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att växa upp


Mitt liv är mitt liv och inte deras

Mina föräldrars
Så jag låter de inte få lura mig eller köra med mig
eller sätta griller i mitt huvud
Jag låter de inte heller få chansen att försöka
förändra mig till någonting som jag inte är
Och hur mycket de än tjatar på mig får jag ju inte
heller låta det bli till ett besvär
För om jag vill bli älskad måste jag ju själv kunna
älska med allt vad det innebär
Så indoktrinerad av mina föräldrar vill jag ju inte bli
För jag vill kunna vara fri i alla mina tankar som jag
ständigt tänker
Så därför låter jag inte min mamma och pappa få ett
allt för stort inflytande i mitt liv
För mitt liv är mitt liv och inte deras
Det måste de lära sig att förstå
Jag är en självständig själ på framfart
Så mamma och pappa
Nu är det dags för mig att gå
Men vi syns och hörs snart igen
Hej då!

Att växa upp!

Ken Cassel
21/12-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-21 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel