Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan efter värmen och lite nya människor
med lite nya ansikten
Längtan efter lite nya äventyr därute i världen
Kokospalmer med böljan den blå
Inte det endaste moln på himmelen
För här är den i alla fall inte grå
Ja, så jag har börjat att längta så himla otroligt mycket
bort ifrån Sverige
Ja, i alla fall för ett litet tag
En månad eller så
Så jag längtar att få flyga upp till himmelen där man
änglarna kan få hälsa på för att sedan landa
i ett varmare land lycklig och glad som få
Såvitt jag kan förstå

Längtan
Jo, jag bara längtar att få komma bort ifrån allting
Bara ligga där på stranden eller vid poolen och mysa
medan jag på alla tjejerna har första tjing
Jo, jag lovar
Första tjing på att få ha det riktigt trevligt och kul
Vilket jag tycker att jag är väl värd
Eller vad säger du?!

Längtan!

Ken Cassel
11/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-11 14:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Längtar jag också...:-)
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel