Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Bestående formbarhet

Du är aldrig så hel,
som stunden du ligger stilla,
med en stenmur i ditt osynligt blödande bröst,
med osynliga ärr i din famn,
utan en annan hand i din hand.

Du är aldrig så hel,
som just då,
där i mörkret, tystnaden och smärtan som inte någon annan kan förstå,
där finns potential, där finns en helhet att bygga en stadig grund på.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-25 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann