Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver eran kärlek

liksom jag behöver solsken
Den värme som ni alla ger
Den värme som ni ger varje gång som ni mot mig ler
Och när ni ler sådär vackert vill jag ju bara ha
mer och mer
Så jag kan inte få nog av eran kärlek

Jag behöver eran kärlek
Erat smek och kel
Så när ni brukar hålla på med mitt hår bakom
mitt ena öra känns det aldrig fel för jag börjar alltid då
så lätt att rysa
Börjar alltid så lätt att mysa
Så när ni håller på får ni alltid mitt hår på mina armar
och ben att resa på sig
Ja, jag tycker om när ni tar på mig
Inget snack om den saken

Jag behöver eran kärlek liksom jag behöver solsken
Den värme som ni alla ger
Den värme som ni alla ger när ni mot mig ler
Titta där lyser solen starkt över hustaken
Åh, så vackert
Så vackert så
Helt underbart vill jag påstå..

Ken Cassel
26/1-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-26 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel