Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Citat ur ett brev till en vän i Stockholm


Här


Här skulle du trivas

Stockholm är ett nödläge, ett undantagstillstånd,
skadligt för kropp och sinne.

Vägarna häruppe är i stort sett billösa

Skogarna är fulla av skog

Timmar i sträck
hörs inget annat än vindens sus i träden
och korparnas rop




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-02-17 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP