Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten enkel dikt tillägnad min underbara flickvän Eva


5 År av lycka

 

 

Fem år 

Fem år av kärlek 

Fem år av skratt 

Fem år av glädje 

Fem år av lycka 

Fem år sen ödets vindar 

sände kärlekens vingar till oss 

jag tror numera på mirakel 

mirakel kan hända vem som helst 

och du är mitt underbara mirakel 

som jag älskar av hela mitt hjärta

ringar av silver 

knöt våra band mellan varandra ..

 

Eva min underbara flickvän och mitt hjärtas dam 

JAG ÄLSKAR DIG 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-17 21:35



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
eva e en riktig solstråle.
2020-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
F em år Du med
E va fått det bådar
M era gott i stort
* kanske även
* i smått... .. .
2020-10-04

  wiria77
så fina
varma rader
till din älskade
2020-03-20

  Solstrale VIP
Fantastiskt! ;)
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle